Underjordiske tanke


Underjordiske Glasfibertanke. Læs mere.

Vi tilbyder en bred vifte af kvalitets glasfibertanke. Vi har både vertikale og horisontale underjordiske glasfibertank modeller og materialer.

Vi kan levere glasfiber tanke med eller uden kuplede ender og sadler. Mandehuller, stiger og andet tilbehør kan monteres på tanken efter behov.  

Underjordiske tanke i glasfiber er korrosionsbestandige og kan ligge i jorden i mange år. Glasfibertanke kan bruges til opbevaring af tørre eller flydende produkter samt korrosive produkter som saltopløsning, syrer/baser, procesvand og flokkuleringsmidler til spildevandsrensning m.m.

Glasfibertanke kan isoleres med PUR skum, specielt når væsker ikke tåler afkøling.
Scan-Plast kan levere en række forskellige typer af glasfibertanke til mange områder inden for industrien f.eks. kemikalietank, saltlagetank, jordtank, kemitank, fødevaretank, blande- og procestank, lagertank, vandtank, regnvandstank, syretank,saltopløsningstank samt spildevandstank mm.

Glasfibertanke er modstandsdygtig overfor tæring, korrosion, aggressive væsker, klimatiske påvirkninger. Scan-Plast glasfibertanke har flere fordele såsom lang levetid, minimum vedligeholdelse, lav vægt, antimagnetisk og gnistfri samt elektromagnetisk transparens mm.

Tankene er helstøbte, dvs. der er ingen boltesamlinger eller bolte, der kan skabe utætheder.
Glat inderside, der gør, at tanken holdes ren, og indholdet slipper let. Dette gør at tanken er let at rengøre, og er med til at sikre stor hygiejne.

Se vores brede underjordiske glasfibertank program og find den glasfibertank, der opfylder dit behov.

Scan-Plast