Overjordiske tanke


Overjordiske Glasfibertanke. Læs mere.

Vi tilbyder en bred vifte af kvalitets glasfibertanke. Vi har både vertikale og horisontale overjordiske glasfibertank modeller og materialer.

Vi kan levere glasfiber tanke med eller uden sadler. Mandehuller, stiger og andet tilbehør kan monteres på tanken efter behov.  

Overjordiske tanke i glasfiber til opbevaring af tørre eller flydende produkter samt korrosive produkter som saltopløsning, syrer/baser, procesvand og flokkuleringsmidler til spildevandsrensning m.m.

Glasfibertanke kan isoleres med PUR skum, specielt når væsker ikke tåler afkøling.
Scan-Plast kan levere en række forskellige typer af glasfibertanke til mange områder inden for industrien f.eks. kemitank, syretank, fødevaretank, blande- og procestank, lagertank, saltlagetank, spildevandstank, jordtank, kemikalietank, saltopløsningstank samt vandtank mm.

Glasfibertanke er modstandsdygtig overfor tæring, korrosion, aggressive væsker, klimatiske påvirkninger. Scan-Plast glasfibertanke har flere fordele såsom lang levetid, minimum vedligeholdelse, lav vægt, antimagnetisk og gnistfri samt elektromagnetisk transparens mm.


Tankene er helstøbte, dvs. der er ingen boltesamlinger eller bolte, der kan skabe utætheder.
Glat inderside, der gør, at tanken holdes ren, og indholdet slipper let. Dette gør at tanken er let at rengøre, og er med til at sikre stor hygiejne.

En kuplet bund, sikre at tømningen af tanken sker uden stop, og total tømning. En kuplet bund giver også en forholdsvis lav tank, der lettere indpasses bygninger.
En plan bund giver en lav tank med stort indhold, der lettere indpasses i lave bygninger.
Horisontale tanke leveres, til nedgravning, hvor de er dimensioneret i henhold til de stedlige krav tilpasset udefra kommende tryk.

Tankene kan leveres med opgave tilpassede fastgørelsesbeslag, der sikrer tanken ved f.eks. udendørs opstilling

Kuplede tanke leveres med kraftige stålben, der er udført i opgavetilpasset rustfrit eller varmegalvaniseret stål i en kvalitet, beregnet til opstilling i kystnære områder.
Horisontale tanke kan leveres som saddeltanke liggende i glasfiber eller stålsadler.

Scan-Plast