ToiletSolutions - ny kampagne fra Scan-Plast

21. december 2016
Hos Scan-Plast har vi udviklet en ny kampagne for vores toiletløsninger, nemlig Toilet Solutions. Formålet er at gøre det nemmere for kunderne at finde nyttige informationer og inspiration, når de skal investere i nye offentlige toiletbygninger. Det nye kampagnesite indeholder bl.a. galleri, 3D-demonstrationer, tekniske tegninger og priser.

Vi har Skandinaviens største toiletprogram i komposit samt designfrihed til enhver tænkelig specialopgave. Derfor indeholder vores program alt lige fra det lille og praktiske by toilet, de store og effektive toilethuse til rastepladser samt muldtoiletter og tørklossetter til skov og strand. Vi har endda mobile toiletter og toiletvogne til midlertidig opstilling.

Vi har tænkt både funktionalitet og design ind i vores løsningerne, så de ikke alene bidrager til omgivelsernes samlede udtryk men også er driftsøkonomiske og holder i mange år som offentligt toilet.

Kampagnen er primært målrettet kommuner og offentlige instanser samt arkitekter, entreprenører mv., der anlægger offentlige rum.

Se vores nye kampagnesite og find inspiration til, hvordan I kan skabe værdi i det offentlige rum.Scan-Plast